r
Nosalty Logó

Pappardelle alla puttanesca (Puttanesca 2.)

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Pappardelle alla puttanesca (Puttanesca 2.)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 737 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 2951 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 243 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    417 mg
  • Nátrium
    1009 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    222 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    107 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1373 micro
  • Lut-zea
    714 micro
Összesen 737 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    109.9 g

Zsír

  • Összesen
    94.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2043 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7100.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    862 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1667 mg
  • Nátrium
    4037 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    406.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    560.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    886 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    426 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    424 micro
  • Kolin:
    1637 mg
  • Retinol - A vitamin:
    815 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    808 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    2855 micro
Összesen 2951 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    450 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 243 kcal

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Elkészítés

A házi tésztához

  1. Olívaolajon lepirítom a fokhagymát vele együtt az olívát és a kapribogyót .
  2. Felöntöm a paradicsomkonzervvel, kicsit beforralom.
  3. A petrezselymet és a reszelt parmezán felét beleforralom.
  4. A parmezán másik felével és vékonyra szeletelt szárított chilivel díszítem.
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10603
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 23.

Ajánló

Könnyű vörösbort ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a tészta tényleg ilyen egyszerű, amilyennek látszik! Jó minőségű kész tésztával is ragyogó, mint pl Barilla.

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...