r
Nosalty Logó

Omlós almás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Omlós almás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A forma kikenéséhez és a süti tetejére

Összesen 524 kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A forma kikenéséhez és a süti tetejére

Összesen 3150 kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A forma kikenéséhez és a süti tetejére

Összesen 270 kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 524 kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    150.2 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    651 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1712 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    450 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    415.7 g
  • Cukor
    191 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    420.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1550 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    159 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    559 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1451 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1129 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    812 micro
Összesen 3150 kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A forma kikenéséhez és a süti tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint a cukorral és vaníliás cukorral krémesre keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját.
  2. Majd a tejet és a sütőporos lisztet is beledolgozzuk.
  3. A formát kikenjük margarinnal és a masszát beleöntjük.
  4. lőmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  5. Az almákat meghámozzuk és felszeleteljük.
  6. A tésztát kivesszük a sütőből, megkenjük a levárral, és az almákat szépen elrendezzük rajta, fahéjjal szórjuk.
  7. Visszarakjuk a sütőbe és további 15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 24cm
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 18334
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Kiskegyed konyhájában találtam ezt a receptet, nagyon finom, egyszerű sütemény. Az eredeti neve "Unokák kedvenc almás kockája" volt.

Hozzávalók

A tésztához

A forma kikenéséhez és a süti tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...