r
Nosalty Logó

Olaszos töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Olaszos töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 580 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1161 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 170 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1112.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    239 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    360 mg
  • Nátrium
    423 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4131 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 580 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.4 g

Zsír

  • Összesen
    92.4 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    346 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2225.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    719 mg
  • Nátrium
    847 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    415 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    395 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    234 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    635 micro
Összesen 1161 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    328.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1219 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, kicsontozzuk.
  2. A petrezselymet elkeverjük a kétféle hagymával, olívabogyóval, aszalt paradicsommal, oregánóval, zsemlemorzsával és parmezánnal. Annyi olajat adunk hozzá, hogy egy nedves masszát kapjunk. Sóval, borssal fűszerezzük.
  3. A csirkecombokat megtöltjük a masszával, fogvájóval összetűzzük. Sóval, borssal fűszerezzük, és egy vajjal kikent tűzálló tálba rakjuk. Meglocsoljuk az olvasztott vajjal.
  4. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 1 óra alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6822
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A készre sült csirkecombokat tálalás előtt meglocsolhatjuk egy kis citromlével is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...