r
Nosalty Logó

Néró szelet 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Elekné Nagy Éva
Néró szelet 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1659 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 6632 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 357 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    19.4 g

Zsír

  • Összesen
    69.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    227 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    314 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    624 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    243.9 g
  • Cukor
    149 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    609 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    577 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    388 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    331 micro
Összesen 1659 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    77.7 g

Zsír

  • Összesen
    278.7 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    74 g
  • Koleszterin
    908 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5848 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    1256 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    384 mg
  • Foszfor
    2496 mg
  • Nátrium
    1463 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    975.8 g
  • Cukor
    595 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    431.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2437 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    244 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    824 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2307 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1552 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1324 micro
Összesen 6632 kcal
  • 4% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 357 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a cukorral habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a margarint és a citrom reszelt héját és levét. Majd fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet.
  3. 3 részre osztjuk a tésztát.
  4. Az egyikbe tesszük a kakóport, a másikba az ételfestéket. a harmadikba semmit.
  5. Egyenként megsütjük sütőpapírral bélelt tepsiben.
  6. Ha kihűltek a lapok, megkenjük baracklekvárral.
  7. Majd a tetejére rátesszük a megolvasztott bevonót.
  8. 4-5 órát álljon, és vizes késsel szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26x35
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 22537
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Elekné Nagy Éva 4 recept

Kedvenc süteményünk.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...