r
Nosalty Logó

Mindenmentes marcipán süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Mindenmentes marcipán süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 269 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 3222 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Összesen 296 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    544.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    232 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 269 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.3 g

Zsír

  • Összesen
    271.6 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6528.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    1618 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    908 mg
  • Foszfor
    2780 mg
  • Nátrium
    1175 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    91 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 3222 kcal
  • 26% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 53% Zsír
  • 2% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    596.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    254 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 296 kcal

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Elkészítés

Piskótához

  1. Egy tálban összekeverjük az édesítőt a 4 kávéskanálnyi konjac liszttel, és folytonos kevergetés közben felöntjük a tejjel, adjuk hozzá a vaníliát és mandula aromát, majd hagyjuk állni, amíg besűrűsödik (néha azért keverjünk bele), olyan állaga lesz, mint az összehabart tojásoknak. Kb 15-20 perc.
  2. Eközben egy másik tálban összekeverjük a lisztet és a sütőport, és amikor a konjac lisztes tej már megfelelően sűrű, akkor hozzáöntjük a lisztes keveréket, és tepsibe öntjük, majd, mint a hagyományos piskótákat, kisütjük.

Krémhez

  1. A mandulát vízben áztatjuk egy teljes napig, majd leszűrjük (ha egy kicsit előzőleg összetörjük, – de nem teljesen –, akkor hamarabb megpuhul).
  2. Adjuk hozzá a folyékony állagú kókuszolajat, majd egy botmixer segítségével elkezdjük pürésíteni.
  3. Addig folytatjuk, amíg homogén krém állagúvá dolgozzuk össze.
  4. Ízlés szerint édesítsük és ízesítsük a mandula és vanília aromával.
  5. A kész krémet kenjük a kihűlt piskóta tetejére.

Csokoládéöntet

  1. Az édesítőt összekeverjük a kakaóval és egy kevéske vízzel.
  2. Összefőzzük, amíg szépen besűrűsödik.
  3. Hozzáadjuk a kókuszolajat, és kicsit félretesszük, hogy kezdjen megdermedni.
  4. Amikor már megfelelően sűrű, de még folyékony, akkor rákenjük a süti tetejére.
  5. Díszíthetjük szeletelt vagy forgácsolt mandulával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 273
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 47
  • Össznézettség: 86261
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 20.

Receptkategóriák

Igazi diétás finomság, amit a hagyományos sütik fogyasztói is megirigyelnek! Sőt, olyan egyszerű, mint amilyen finom. www.szenhidratmentesteszta.hu

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Csokoládéöntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...