r
Nosalty Logó

Magyaros szárzeller-pörkölt

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
csucsu48
Magyaros szárzeller-pörkölt
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

378
Kalória
11.3g
Fehérje
62.7g
Szénhidrátok
12.2g
Zsír
248.1g
Víz
-
Koleszterin
11.9g
Rost
9.2g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1512 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 103 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    939.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    280 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    248.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    776 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    7683 micro
  • Lut-zea
    524 micro
Összesen 378 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    49 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3757.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    654 mg
  • Foszfor
    1121 mg
  • Nátrium
    1687 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    250.8 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

Víz

  • Összesen
    992.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    441 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    430 micro
  • β-karotin
    3105 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    30730 micro
  • Lut-zea
    2095 micro
Összesen 1512 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    211 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2083 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 103 kcal

Elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a hagymát, amikor üvegesre párolódott, meghintjük a pirospaprikával, összeforraljuk, és félrehúzzuk a tűzről, kicsit visszahűtjük.
  2. A feldarabolt lecsópaprikát hozzáadjuk, és összekeverjük az alappal, visszatesszük a tűzre, és nagy lángon sütni kezdjük, amikor már kicsit összeesett a paprikánk, hozzáadjuk a paradicsomot és a többi hozzávalót.
  3. Pár percig fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve készre sütjük.
  4. Amíg készül, elkészítjük a bulgurt és a hajdinát. Amikor elkészült, szépen megtálaljuk! Jó étvágyat kívánok!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 20 perc

Eddig háromszor készítettem el, aki evett belőle, dicsérte, főleg a vegák!;)

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!