r
Nosalty Logó

Lecsós pizza gazdagon

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Lecsós pizza gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A lecsóhoz

A tésztához

A feltéthez

Összesen 1049 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A lecsóhoz

A tésztához

A feltéthez

Összesen 4192 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A lecsóhoz

A tésztához

A feltéthez

Összesen 158 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2011.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    472 mg
  • Nátrium
    920 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    348.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    158 micro
  • β-karotin
    848 micro
  • β-crypt
    49 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    829 micro
Összesen 1049 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    152.6 g

Zsír

  • Összesen
    125.8 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8044.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    261 mg
  • Kálcium
    1808 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1889 mg
  • Nátrium
    3682 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    606 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1395 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    941 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    477 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    85 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    599 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    626 micro
  • α-karotin
    631 micro
  • β-karotin
    3393 micro
  • β-crypt
    195 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    3318 micro
Összesen 4192 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    485 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

A lecsóhoz

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A lecsóhoz

  1. Először készítsük el a tésztát. Langyos, cukros tejben futtassuk fel az élesztőt.
  2. Közben a többi hozzávalót gyúrjuk össze, majd adjuk hozzá a felfutott élesztős tejet is. Konyharuhával takarjuk le, és várjunk, míg megkel.
  3. Eközben olajon pirítsuk meg a hagymát. Vágjuk fel karikára a paprikát és a paradicsomot, majd jól keverjük össze a hagymával, és ízesítsük.
  4. Hagyjuk megrottyanni, nem baj, hogyha nem ereszt annyi levet! Tegyük félre kihűlni.
  5. A pizzához való tésztát (ha már jól megkelt) tegyük sodródeszkára, és nyújtsuk ki. (Én most egy nagy gáztepsit használtam.)
  6. Ha kinyújtottuk, jöhet rá a lecsós alap, majd a szalámik és a kukorica. Először sajt nélkül toljuk be a sütőbe, és már majdnem készre süssük.
  7. Amikor már majdnem készen van, tegyük rá a reszelt sajtot,és pár percre még toljuk vissza, hogy elolvadjon rajta a sajt.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4257
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy ismerősünktől lestem el, ő erre a pizzára szinte mindent rápakolt és amikor megkóstoltam, azt mondtam, ezt nekem is el kell otthon készítenem. El is jött az alkalom és szinte azonnal el is fogyott, annyira ízlett mindenkinek! Innentől kezdve csak is ezt a receptet fogom használni, ha pizzáról lesz szó! :)

Hozzávalók

A lecsóhoz

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...