r
Nosalty Logó

Lazacos szendvics séfike konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
séfike
Lazacos szendvics séfike konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1222
Kalória
77.4g
Fehérje
37.9g
Szénhidrátok
85.2g
Zsír
352.3g
Víz
372.8g
Koleszterin
11g
Rost
4.2g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1222 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1222 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.4 g

Zsír

  • Összesen
    85.2 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    373 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4386.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1135 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    1107 mg
  • Nátrium
    1913 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    352.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    757 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    294 mg
  • Retinol - A vitamin:
    476 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    644 micro
Összesen 1222 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.4 g

Zsír

  • Összesen
    85.2 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    373 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4386.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    1135 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    1107 mg
  • Nátrium
    1913 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    352.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    757 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    294 mg
  • Retinol - A vitamin:
    476 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    644 micro
Összesen 1222 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    683.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    118 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 190 kcal

Elkészítés

  1. Az avokádó húsából, a tejfölből, fokhagymaporból, citromléből, sóból, borsból krémet kavarunk.
  2. A három bagettszeletet megpirítjuk.
  3. Egy tányérra helyezzük az első szeletet, megkenjük sajttal, ráhelyezünk keskeny lazacszeleteket. Erre teszünk egy újabb pirított bagettszeletet, megkenjük az avokádós krémmel, és mozzarella-szeleteket helyezünk rá. Majd jöhet a harmadik bagett szelet.
  4. Egy kis edényben vizet teszünk fel forrni, rakunk bele egy ek. ecetet és egy csipet sót is. A tojást egy kis tálkába ütjük, vigyázunk, hogy a sárgája egyben maradjon. Mikor a víz bugyogni kezd, lejjebb vesszük a hőfokot, hogy már csak gyöngyözzön. Egy kanállal képezzünk örvényt a vízben, és a tálkából óvatosan csúsztassuk át a tojást a forró vízbe. Ezután ne nyúljunk hozzá, csak várjunk 3 percet, majd emeljük ki a lágy tojást óvatosan egy kanállal, és helyezzük a szendvics tetejére. Sót, borsot rá. Akkor dolgoztunk jól és sikerült a buggyantott tojásunk, hogyha a sárga kifolyik, mikor egy kanállal megrepesztjük a burkát. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 3 perc

Finom, kissé ínyenc vasárnapi reggeli lehet az egész családnak. Frissen készítsük, melegen tálaljuk!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

5 étel, amit Ferenc pápa nagyon szeretett

Április 21-én, húsvéthétfőn hunyt el a katolikus egyház 266. pápája, Jorge Mario Bergoglio. Rá emlékezve összegyűjtöttük kedvenc ételeit, melyek között argentin és olasz fogások kaptak helyet. Mi így emlékezünk rá.

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!