Lazacfilé kefíres kapormártással
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Szeretemapocim
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
363
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
363
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 28.1 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 732.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 95 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 396 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 178.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 545 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 132 mg
-
Retinol - A vitamin: 80 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
363
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 28.1 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 732.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 95 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 396 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 178.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 545 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 132 mg
-
Retinol - A vitamin: 80 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
363
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.5 g
Zsír
-
Összesen 9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 300 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 162 mg
-
Nátrium 62 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 73.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 223 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 33 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
148
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat serpenyőben kevés olajon megsütjük. Ha mélyfagyasztott, és kisebb szeletke, akkor nem kell kiolvasztani, mehet egyből a serpenyőbe. Először nagy lángon mindkét oldalát megkapatjuk, hogy befehéredjen. Majd kis lángon időnként forgatva megsütjük. Közben sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Végén még egyszer nagy lángon megpirítjuk mindkét oldalát. Akkor jó, ha szép rózsaszínes piros.
- A mártáshoz összekeverjük a kefírt, a tejfölt, a majonézt. Sóval, borssal,cukorral, friss citromlével, fehérborral, apróra vágot kaporral, préselt fokhagymával ízesítjük.
- A halat tálaljuk. Meglocsoljuk a mártással, és mellé is öntünk belőle.
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 4083
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Szeretemapocim
2 recept
Mivel a hal már egy ideje mélyhűtőmben állt, így árat nem tudok mondani.