r
Nosalty Logó

Koreai zöldhagymás palacsinta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Damilli
Koreai zöldhagymás palacsinta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A mártáshoz

Összesen 506 kcal
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A mártáshoz

Összesen 2024 kcal
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A mártáshoz

Összesen 109 kcal
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2817.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    2090 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    265.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    307 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1889 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1146 micro
Összesen 506 kcal
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    103.3 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11271.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    818 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1553 mg
  • Nátrium
    8360 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    288.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1062.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1229 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    584 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    444 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    7557 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    4585 micro
Összesen 2024 kcal
  • 7% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    602.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    447 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    132 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 109 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A mártáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, és 15-20 percet pihentetjük.
  2. A töltelékhez a zöldségeket előkészítjük, a tojást felverjük. Minden hozzávalót külön tálkába elhelyezünk, és a tűzhely mellé tesszük.
  3. A mártás hozzávalóit összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
  4. Egy teflonos serpenyőt közepes lángon előmelegítünk. Vékonyan bekenjük zsiradékkal.
  5. A tésztából 1/4-1/3 pohárnyit a serpenyőben kiöntünk, nem kell, hogy szétfolyjon, a palacsinta tetejére 1-1 ek zöldhagymát és ízlés szerinti más tölteléket tesszük.
  6. Ha a palacsinta széle megkapja, akkor a közepére 2 ek felvert tojást öntünk.
  7. Széles, lapos fakanállal megfordítjuk a palacsintát, ha a tojás kifolyna, akkor fakanállal a palacsinta alá igazítjuk.
  8. További 1 percet sütjük.
  9. A mártásba belemártva fogyasszuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8586
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Koreai zöldhagymás palacsinta
Damilli 39 recept

Egy különleges palacsinta, de csak a mártással az igazi. A mártás nélkül elvész az ázsiai íz varázsa.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A mártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...