Édes-savanyú mártás

Édes-savanyú mártás

Leírás

A kínai konyha egyik alapmártása, melyet a sütés-párolás során adnak az ételhez, vagy a végén keverik hozzá. Általában zöldségekkel készül. Másik verziója az asztalra kihelyezett kis edénykékben tálalt hideg mártás, apróbb falatokat mártogathatunk bele. Ebben az esetben: cukor, ecet, kukoricakeményítő, erőspaprika és húsalaplé hozzáadásával készül.

Mikor vegyem

Bármikor, de házilag is elkészíthető.

hogyan tároljam

Zárt edényben, hűtve.

100g Édes-savanyú mártás

fehérjetartalom

0.27 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

38.22 g

víztartalom

60.27 g

gramm Édes-savanyú mártás?

Top ásványi anyagok

Nátrium

539 mg

Kalcium

10 mg

Magnézium

8 mg

Foszfor

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.053 g

C vitamin

8.7 mg

Kolin

2.4 mg

Niacin - B3 vitamin

0.187 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.27 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

10 mg

Vas

0.21 mg

Magnézium

8 mg

Foszfor

7 mg

Nátrium

539 mg

Cink

0.09 mg

Réz

0.079 mg

Mangán

0.761 mg

Szelén

0.4 µg

szénhidrát

rost

0.1 g

cukor

18.75 g

víz

60.27 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.048 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.019 mg

Niacin - B3 vitamin

0.187 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.093 mg

Folát

8 µg

Kolin

2.4 mg

Béta-karotin

6 µg

E vitamin

0.01 mg

K vitamin

0.2 µg

A vitamin

1 µg

C vitamin

8.7 mg

B6 vitamin

0.053 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...