r
Nosalty Logó

Kolbászhússal töltött gombafejek

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Kolbászhússal töltött gombafejek
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 749 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1498 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 114 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    54.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    196 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1902.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    1065 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    464.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    102 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    721 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    681 micro
Összesen 749 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    69.9 g

Zsír

  • Összesen
    109 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    392 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3805.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    1032 mg
  • Nátrium
    2129 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    928.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    368 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    211 micro
  • K vitamin:
    204 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1442 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1362 micro
Összesen 1498 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    394 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 114 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat alaposan megmossuk, megkaparjuk, előfőzzük. A gombák törzsét kitörjük. Az újhagymát, a fokhagymát és a petrezselymet aprítjuk. Betesszük egy keverőtálba. Hozzáadjuk a kolbászhúst, ráütjük a tojást, fűszerezzük. Alaposan összekeverjük.
  2. Egy serpenyőbe öntsünk olajat, rakjuk rá a gombákat, töltsük meg a masszával. Középre betesszük a paradicsomokat. Sózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk olajjal. Letakarjuk alufóliával, s betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 30 percig sütjük hőlégkeverésen.
  3. A krumplikat betesszük egy serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk. Locsolunk rá olajat, s mindkét oldalukon sütjük, amíg szép szint kapnak.
  4. A sajtot lereszeljük, a petrezselymet durván aprítjuk.
  5. A gombákról levesszük a fóliát, teszünk rájuk sajtot, s további 15 percig sütjük. Majd rászórjuk a maradék sajtot, s grill fokozaton - 200 C fok - még 10 percig sütjük.
  6. A krumplikra rászórjuk a petrezselymet.
  7. Tálalunk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 2078
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A piacon a hentesnél volt bekevert kolbásztöltelék csípős kolbászhoz. Én még egy kicsit feljavítottam, mert nekem nem volt elég fűszeres, csípős..

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...