r
Nosalty Logó

Kolbászhúsos raguval töltött padlizsán vele sült zöldségekkel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Kolbászhúsos raguval töltött padlizsán vele sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 487 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 968 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 75 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1063 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    279 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    457.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    594 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    579 micro
Összesen 487 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    51.8 g

Zsír

  • Összesen
    47.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2126.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    559 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    212 mg
  • Foszfor
    835 mg
  • Nátrium
    458 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    915.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    353 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    146 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    296 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    1188 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1159 micro
Összesen 968 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 75 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük.
  2. A kolbászhúst egy tálba tesszük. A paradicsom és a paprika felét félretesszük, a többi zöldséget felvágjuk, a tálba tesszük.
  3. A padlizsánt hosszában félbevágjuk, cseresznyemagozóval kikanalazzuk a belsejét, egy kis peremet hagyva. Néhány gombócot félreteszünk, a többit felvágjuk, s a raguhoz tesszük. Ráütjük a tojást, fűszerezzük, s alaposan összekeverjük.
  4. A krumplikat megpucoljuk.
  5. A padlizsáncsónakokat berakjuk egy nagy serpenyőbe, megtöltjük a raguval, mellérakjuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olajat, rárakjuk a kakukkfű és rozmaring ágakat. Betakarjuk egy alufóliával, s berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  6. 30 perc után levesszük a fóliát, feltekerjük 200 C fokra, s tovább sütjük.
  7. Lereszeljük a sajtot.
  8. 10 perc után rárakjuk a sajtot a padlizsánra, egy keveset a krumplikra, 15 perc elteltével átkapcsolunk grill fokozatra, s még bő 5 percig sütjük. Lehet tálalni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 746
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Mediterrán töltött padlizsán francia puha sajttal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...