r
Nosalty Logó

Kókuszos-kakaós hókifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
witch
Kókuszos-kakaós hókifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 693 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 5549 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 370 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    525.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    229 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 693 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.7 g

Zsír

  • Összesen
    311.9 g
  • Telített zsírsav
    223 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    790 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4206.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    276 mg
  • Kálcium
    691 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    477 mg
  • Foszfor
    1836 mg
  • Nátrium
    883 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    615.9 g
  • Cukor
    183 mg
  • Élelmi rost
    57 mg

VÍZ

  • Összesen
    349.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1523 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    426 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1497 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    594 micro
Összesen 5549 kcal
  • 8% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 370 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A sütőt begyújtjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral, meg a kakaóporral, és elmorzsoljuk a vajjal. Beleöntjük a többi hozzávalót, és összegyúrjuk.
  2. A tojásfehérjét felverjük a cukorral, amit fokozatosan adunk hozzá, végül óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket.
  3. A tésztát négy részre osztjuk, egy adagot vékonyra kinyújtunk. A kerek lapot pizzavágóval 8 cikkre vágjuk, a szélesebb végére 1 teáskanálnyi tölteléket rakunk, feltekerjük. Sütőlemezre rakjuk, és kifli alakúra hajlítjuk. Berakjuk a meleg sütőbe. és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 10479
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a No Salty-n találtam egy finom és nagyon mutatós süti receptet: rácsos kókuszos, Kisné Timi töltötte fel. Ezután hókiflit sütöttem, és a google-ba beírva képeket mutatott, ezek között találtam kakaós tésztával, de csokival töltöttet. Akkor gondoltam, hogy kókuszos töltelékkel milyen érdekes lenne, szóval ez így született meg.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...