r
Nosalty Logó

Kókuszos-almás sütemény 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Kókuszos-almás sütemény 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 712 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 4278 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Összesen 228 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    33 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.2 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    203 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 712 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.1 g

Zsír

  • Összesen
    198.1 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3069.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    566 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    748 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    583.4 g
  • Cukor
    404 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    903.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    869 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1216 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    445 micro
  • β-crypt
    109 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1387 micro
Összesen 4278 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Elkészítés

Az almák előkészítéséhez

  1. Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, kivágjuk a magházukat és durva kockákra vágjuk. Az almakockákat összekeverjük a citromlével és 2 ek cukorral.
  2. A vajat, 100 g cukorral, a vaníliás cukorral és csipet sóval krémesre keverjük. Egyenként hozzáadunk 2 tojást és 3 tojássárgáját és a rumot. A lisztet elkeverjük a sütőporral és apránként hozzákeverjük a krémhez. A masszát egy kivajazott, lisztezett tepsibe (26 cm atmerö, 8 cm magas) simítjuk. Az almát elosztjuk a masszán, egy kicsit bele is nyomkodjuk. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, kb. 30 percig sütjük.
  3. 3 tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, apránként hozzáverünk 175 g cukrot. Belekavarunk 100 g kókuszreszeléket. A habcsókmasszát a sütire kenjük, megszórjuk 1 ek kókuszreszelékkel. És további 10 percet sütjük.
  4. Hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 31187
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom sütemény. Nagyon hamar elfogyott.

Hozzávalók

Az almák előkészítéséhez

A tésztához

A habcsókmasszához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...