r
Nosalty Logó

Kínai libaszív

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Éva-Anyóca
Kínai libaszív
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 699 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4187 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.7 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2285.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    525 mg
  • Nátrium
    1587 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    279 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    926 micro
  • Lut-zea
    1447 micro
Összesen 699 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.1 g

Zsír

  • Összesen
    282 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13710.9 g
  • Cink
    73 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    69 mg
  • Magnézium
    378 mg
  • Foszfor
    3150 mg
  • Nátrium
    9521 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.1 g
  • Cukor
    106 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1629.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    175 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1044 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    74 micro
  • β-karotin
    1676 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5558 micro
  • Lut-zea
    8680 micro
Összesen 4187 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    194 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A friss szíveket mossuk, negyedeljük, mossuk, felszárítjuk.
  2. Tálba tesszük,rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és fűszerkeveréket, majd az összes hozzávalót elkeverjük vele.
  3. Beletöltjük a sütőzacskóba,lezárjuk, tepsibe tesszük, tetején 5-6 lyukat szórunk fogpiszkálóval - előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon sütjük, kb. 50-60 percig.
  4. Közben feltesszük a sós, olajos vizet forrni, kifőzzük a tésztát, leszűrjük (nem kell teljesen szétfőzni,időre vigyázni, kóstolni közben).
  5. Ha elkészült, együtt tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3462
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 06.

Ajánló

Feltétlenül kell hozzá savanyú íznek az uborka, nagyon bejöttek így együtt az ízek. Aki gondolja, készítse másfajta tésztával, esetleg rizzsel,de itt a favorit most a kínais szósznál a tészta, ezzel szívesen fogyasztják. Természetes, a kínai tészta is, aki azt szereti, próbálja ki azzal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kínai libaszív
Éva-Anyóca 350 recept

Van pár receptötletem a libaszívből, az utóbbi időben azonban, nem igen lehetett kapni. Most nem a 3 -4 megszokott receptből válogattam, hanem kipróbáltam e csodás belsőséget a kínai ízesítéssel. Meg kell mondani, hogy nagyon finom volt. Összejöttek az ízek, a chili miatt pikánsan csípős volt, és természetesen édes is, uborkával már a negyedik íz is bejött. Ajánlom kipróbálásra. Azért a már eddig megszokottakat is felrakom majd, végre van libaszív-lelőhelyem. Azok is megérik, hogy el legyenek készítve.E csodás kínai libaszívhez jó próbát kívánok, remélem tetszeni fog!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek