r
Nosalty Logó

Kínai libaszív

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Éva-Anyóca
Kínai libaszív
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 699 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4187 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.7 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2285.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    525 mg
  • Nátrium
    1587 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    279 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    926 micro
  • Lut-zea
    1447 micro
Összesen 699 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.1 g

Zsír

  • Összesen
    282 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13710.9 g
  • Cink
    73 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    69 mg
  • Magnézium
    378 mg
  • Foszfor
    3150 mg
  • Nátrium
    9521 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.1 g
  • Cukor
    106 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1629.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    175 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1044 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    74 micro
  • β-karotin
    1676 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5558 micro
  • Lut-zea
    8680 micro
Összesen 4187 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    194 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A friss szíveket mossuk, negyedeljük, mossuk, felszárítjuk.
  2. Tálba tesszük,rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és fűszerkeveréket, majd az összes hozzávalót elkeverjük vele.
  3. Beletöltjük a sütőzacskóba,lezárjuk, tepsibe tesszük, tetején 5-6 lyukat szórunk fogpiszkálóval - előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon sütjük, kb. 50-60 percig.
  4. Közben feltesszük a sós, olajos vizet forrni, kifőzzük a tésztát, leszűrjük (nem kell teljesen szétfőzni,időre vigyázni, kóstolni közben).
  5. Ha elkészült, együtt tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3468
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 06.

Ajánló

Feltétlenül kell hozzá savanyú íznek az uborka, nagyon bejöttek így együtt az ízek. Aki gondolja, készítse másfajta tésztával, esetleg rizzsel,de itt a favorit most a kínais szósznál a tészta, ezzel szívesen fogyasztják. Természetes, a kínai tészta is, aki azt szereti, próbálja ki azzal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kínai libaszív
Éva-Anyóca 350 recept

Van pár receptötletem a libaszívből, az utóbbi időben azonban, nem igen lehetett kapni. Most nem a 3 -4 megszokott receptből válogattam, hanem kipróbáltam e csodás belsőséget a kínai ízesítéssel. Meg kell mondani, hogy nagyon finom volt. Összejöttek az ízek, a chili miatt pikánsan csípős volt, és természetesen édes is, uborkával már a negyedik íz is bejött. Ajánlom kipróbálásra. Azért a már eddig megszokottakat is felrakom majd, végre van libaszív-lelőhelyem. Azok is megérik, hogy el legyenek készítve.E csodás kínai libaszívhez jó próbát kívánok, remélem tetszeni fog!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...