r
Nosalty Logó

Kávés pudingtorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flora1205
Kávés pudingtorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

Díszítéshez

Összesen 421 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

Díszítéshez

Összesen 5057 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A piskótához

A krémhez

Díszítéshez

Összesen 246 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 421 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    81.2 g

Zsír

  • Összesen
    291.1 g
  • Telített zsírsav
    210 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1461 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6005 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    1768 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    2026 mg
  • Nátrium
    1926 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    524.3 g
  • Cukor
    353 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    285.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1519 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    242 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    940 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1497 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1461 micro
Összesen 5057 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, a fehérjét felverjük habnak, és lassan összekeverjük.
  2. Aztán hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a vanília cukrot. Kettéosztjuk a masszát, és az egyik feléhez adjuk a csoki darabokat, a másik fele marad simán.
  3. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük a lapokat.
  4. A krémhez tegyünk fel főni 430 ml tejet a kapucsínóporral. Keverjük csomómentesre a pudingport a maradék tejjel. Ha már kezd forrni a kapucsínós tej, öntsük bele a pudingos elegyet.
  5. Szórjuk bele a cukrot, és folyamatos kevergetés mellett főzzük kb. 2 percig. Húzzuk le a tűzről, és kevergetve hűtsük ki.
  6. A vajat kikeverjük a tojássárgájával, kávéval, rumaromával, majd a kihűlt pudinggal elegyítjük.
  7. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a tortára simítjuk. Egy keveset kihagyhatunk belőle, amit majd a díszítésnél használjuk fel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 1215
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kávés pudingtorta
Flora1205 15 recept

Nagyit leptük meg egy finom kávés tortával!

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...