r
Nosalty Logó

Káposztaágyon sült csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
helena26
Káposztaágyon sült csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 586 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 3520 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 73 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2360.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    1742 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    491.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    681 micro
Összesen 586 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    164.3 g

Zsír

  • Összesen
    151.9 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    747 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14163.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    676 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    630 mg
  • Foszfor
    2197 mg
  • Nátrium
    10451 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    394.5 g
  • Cukor
    131 mg
  • Élelmi rost
    76 mg

VÍZ

  • Összesen
    2949.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    321 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    402 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    248 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    486 micro
  • Kolin:
    605 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    708 micro
  • β-crypt
    153 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4085 micro
Összesen 3520 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Körethez

Elkészítés

Húshoz

  1. A káposztát kicsit kimossuk, ha túl savanyú. Sózzuk, kevés cukorral, köménymaggal, borssal ízesítjük, és egy mélyebb tepsibe simítjuk.
  2. A combokat sózzuk, fűszerezzük, és rárakjuk a káposztára.
  3. A káposzta közé almát és aszalt szilvát rakunk. Kevés vízzel (kb. 1 dl) felöntjük, majd előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
  4. A burgonyát meghámozzuk, vízzel felöntjük, és feltesszük 1 kk sóval főni. Amikor megfőtt, leöntjük róla a vizet. Egy-két evőkanál zsírral összetörjük, még forrón meghintjük majoránnával, és tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2182
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Találtam az interneten egy receptet, savanyú káposztán sült csirkecombokat, amit egy kicsit átalakítottam. A káposztához aszalt szilvát és almát tettem. Nagyon finom lett a mai ebédünk. A szilva nagyon finom ízt adott az ételnek! Férjemnek kimondottan ízlett, és számomra ez a fontos! Kacsát már sütöttem savanyú káposztán, megtöltve almával, az nagyon finom volt, de még combokat nem sütöttem így. Ajánlom mind a kettőt, mert nagyon finom volt!

Hozzávalók

Húshoz

Körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...