r
Nosalty Logó

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom reszelt sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom reszelt sajttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A töltelékhez

A zöldségekhez

A sütéshez

Összesen 837 kcal
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A töltelékhez

A zöldségekhez

A sütéshez

Összesen 1672 kcal
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A töltelékhez

A zöldségekhez

A sütéshez

Összesen 96 kcal
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1751.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    628 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    625 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2613 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    315 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2332 micro
  • α-karotin
    300 micro
  • β-karotin
    3223 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    7204 micro
  • Lut-zea
    1532 micro
Összesen 837 kcal
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    78.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3502.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    604 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    276 mg
  • Foszfor
    1235 mg
  • Nátrium
    1257 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    182.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1250 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5227 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    361 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    629 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4663 micro
  • α-karotin
    600 micro
  • β-karotin
    6447 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    14409 micro
  • Lut-zea
    3065 micro
Összesen 1672 kcal
  • 4% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    300 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    370 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    827 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 96 kcal

Hozzávalók

A töltelékhez

A zöldségekhez

A sütéshez

Elkészítés

A töltelékhez

  1. A rizst előfőzzük, a krumplikat héjában megfőzzük. Közben a hagymákat, petrezselymet, snidlinget aprítjuk, a sajtot lereszeljük. A paprikákat hosszában félbevágjuk, a paradicsomokat megskalpoljuk, belsejüket kivágjuk, aprítjuk.
  2. A rizst egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított hagymákat, paradicsomot, petrezselyemzöldet, a kacsamájpástétomot és a sajt felét. Ráütünk egy tojást, fűszerezzük, összekeverjük.
  3. Egy olajozott serpenyőbe berakjuk a paprikákat és a paradicsomokat, és a masszával megtöltjük őket, szórunk rájuk sajtot. Végül melléjük rakjuk a krumplikat.
  4. A serpenyőt berakjuk 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütjük. Mikor majdnem kész, rászórjuk még a maradék sajtot, visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük.
  5. Tálalunk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 465
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nagyon ízlett a napokban sütött töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de ezúttal TV-paprikát használtam fel, hozzá paradicsomot tettem, s megszórtam reszelt sajttal. 

Hozzávalók

A töltelékhez

A zöldségekhez

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...