Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom reszelt sajttal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Hobbychef
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
A töltelékhez
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
11g petrezselyem4 kcal
-
45g snidling14 kcal
-
50g rizs179 kcal
-
50g májkrém153 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
25g kecskesajt91 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
100g paradicsom18 kcal
A zöldségekhez
-
100g paprika16 kcal
-
180g paradicsom32 kcal
-
200g burgonya116 kcal
A sütéshez
-
2g olívaolaj18 kcal
-
7g vaj50 kcal
-
25g kecskesajt91 kcal
Összesen
837
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
A töltelékhez
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
23g petrezselyem8 kcal
-
90g snidling27 kcal
-
100g rizs358 kcal
-
100g májkrém305 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
50g kecskesajt182 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
A zöldségekhez
-
200g paprika33 kcal
-
360g paradicsom65 kcal
-
400g burgonya231 kcal
A sütéshez
-
4g olívaolaj35 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
50g kecskesajt182 kcal
Összesen
1672
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
A töltelékhez
-
5.2g vöröshagyma2 kcal
-
0.3g fokhagyma0 kcal
-
1.3g petrezselyem0 kcal
-
5.2g snidling2 kcal
-
5.7g rizs21 kcal
-
5.7g májkrém18 kcal
-
3.2g tojás4 kcal
-
2.9g kecskesajt10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
11.5g paradicsom2 kcal
A zöldségekhez
-
11.5g paprika2 kcal
-
20.7g paradicsom4 kcal
-
23g burgonya13 kcal
A sütéshez
-
0.2g olívaolaj2 kcal
-
0.8g vaj6 kcal
-
2.9g kecskesajt10 kcal
Összesen
96
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 32 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 204 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1751.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 302 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 138 mg
-
Foszfor 617 mg
-
Nátrium 628 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 91.1 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 625 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2613 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 181 mg
-
D vitamin: 31 micro
-
K vitamin: 315 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 288 micro
-
Kolin: 128 mg
-
Retinol - A vitamin: 2332 micro
-
α-karotin 300 micro
-
β-karotin 3223 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 7204 micro
-
Lut-zea 1532 micro
Összesen
837
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 64 g
Zsír
-
Összesen 78.4 g
-
Telített zsírsav 40 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 407 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3502.7 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 95 mg
-
Kálcium 604 mg
-
Vas 23 mg
-
Magnézium 276 mg
-
Foszfor 1235 mg
-
Nátrium 1257 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 182.2 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 1250 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5227 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 14 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 361 mg
-
D vitamin: 62 micro
-
K vitamin: 629 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 576 micro
-
Kolin: 257 mg
-
Retinol - A vitamin: 4663 micro
-
α-karotin 600 micro
-
β-karotin 6447 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 14409 micro
-
Lut-zea 3065 micro
Összesen
1672
kcal
- 4% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 201.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 72 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 300 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 268 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 370 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 827 micro
-
Lut-zea 176 micro
Összesen
96
kcal
Hozzávalók
A töltelékhez
-
1 db vöröshagyma
-
2 gerezd fokhagyma
-
0.5 csokor petrezselyem
-
0.5 csokor snidling
-
0.5 bögre rizs
-
1 db tojás
-
5 dkg kecskesajt
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 teáskanál oregánó
-
2 közepes db paradicsom
A zöldségekhez
-
2 nagy db paradicsom
-
4 db burgonya
A sütéshez
Elkészítés
A töltelékhez
- A rizst előfőzzük, a krumplikat héjában megfőzzük. Közben a hagymákat, petrezselymet, snidlinget aprítjuk, a sajtot lereszeljük. A paprikákat hosszában félbevágjuk, a paradicsomokat megskalpoljuk, belsejüket kivágjuk, aprítjuk.
- A rizst egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított hagymákat, paradicsomot, petrezselyemzöldet, a kacsamájpástétomot és a sajt felét. Ráütünk egy tojást, fűszerezzük, összekeverjük.
- Egy olajozott serpenyőbe berakjuk a paprikákat és a paradicsomokat, és a masszával megtöltjük őket, szórunk rájuk sajtot. Végül melléjük rakjuk a krumplikat.
- A serpenyőt berakjuk 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütjük. Mikor majdnem kész, rászórjuk még a maradék sajtot, visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük.
- Tálalunk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 5
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 465
- Feltöltés dátuma: 2013. december 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Hobbychef
738 recept
Nagyon ízlett a napokban sütött töltött kaliforniai paprika, ezért most újra elkészítettem, de ezúttal TV-paprikát használtam fel, hozzá paradicsomot tettem, s megszórtam reszelt sajttal.