r
Nosalty Logó

Joghurtos kávétorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikszi
Joghurtos kávétorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 402 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 3224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 217 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    106.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    207 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 402 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.9 g

Zsír

  • Összesen
    177.3 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    673 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4658.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1521 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1814 mg
  • Nátrium
    1010 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.6 g
  • Cukor
    229 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    851 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1721 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    454 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1660 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    765 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 3224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Kenjünk ki margarinnal egy átlagos méretű tortaformát, és hintsük meg zsemlemorzsával. A puha vajat keverjük habosra a 10 dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral, csipet sóval. Adjuk hozzá a tojásokat, majd a sütőporral elkevert lisztet. (Ha túl keményre sikerült a tészta, egy kis tejjel hígíthatjuk). A tésztát tegyük előmelegített sütőbe 200 °C fokon sülni 30 percre.
  2. Krém: Öntsük a joghurtokat egy edénybe, adjuk hozzá a maradék cukrot és egy zacskó vaníliás cukrot. Keverjük hozzá a zselatint, és melegítsük forrásig. Az elkészült krémet tegyük hűvös helyre, amíg hűl, verjük kemény habbá a tejszínt. Mikor már pudingos állagúra sűrűsödött a joghurtos krém, óvatosan adjuk hozzá a habot, és keverjük el benne.
  3. A krémnek a felét öntsük a tésztára, a másik felébe rakjuk a kávét, és azt is öntsük a fehér rétegre, tegyük a hűtőbe.
  4. Tálalás előtt csatoljuk le a tortaformát, és hintsük meg kakaóporral.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3422
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kávé bármikor, bármilyen formában. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...