r
Nosalty Logó

Joghurtos csirke salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
H4niko
Joghurtos csirke salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 1320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 66 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1178.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    257 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    413.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    65 micro
  • β-karotin
    565 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4712.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    1924 mg
  • Nátrium
    1027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1655.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    662 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    174 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    254 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    462 micro
  • α-karotin
    260 micro
  • β-karotin
    2258 micro
  • β-crypt
    101 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1389 micro
Összesen 1320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    262 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 66 kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A joghurtba belekeverjük a sót, borsot, a fűszereket, és az összetört fokhagymát. Az így elkészített öntetet ráöntjük a megtisztított, felszeletelt csirkemellekre.
  2. Letakarjuk, és egy éjszakán át hűtőszekrényben pácoljuk.
  3. A bepácolt húst kivajazott tűzálló tálra fektetjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  4. A zöldségeket és a sajtot felkockázzuk, majd az ezersziget öntetport összekeverjük 2 dl joghurttal, és ráöntjük. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 234
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 28088
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 23.

Ajánló

Én csípős pirospaprikát tettem bele.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos csirke salátával
H4niko 4 recept

Ezt a receptet Horváth Ilona szakácskönyvében találtam. Amit éppen itthon találtam zöldséget, abból készítettem el ezt a salátát.

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...