r
Nosalty Logó

Izraeli lecsó

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
oláhnékatona eszter2
Izraeli lecsó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 653 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 64 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    77 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    227 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    113 micro
  • β-karotin
    1287 micro
  • β-crypt
    238 micro
  • Likopin
    4874 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 164 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.9 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1691.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    763 mg
  • Nátrium
    461 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    834.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    953 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    307 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    906 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    451 micro
  • β-karotin
    5148 micro
  • β-crypt
    950 micro
  • Likopin
    19496 micro
  • Lut-zea
    2051 micro
Összesen 653 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    491 micro
  • β-crypt
    91 micro
  • Likopin
    1860 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 64 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hevítsük fel egy serpenyőben az olívaolajat, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, pirítsuk, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát is.
  2. Tegyük bele a felkockázott kaliforniai paprikát, főzzük puhulásig, majd öntsük bele a szintén felkockázott paradicsomot. Adjuk hozzá a keverékhez a fűszereket, a cukrot, és közepes lángon 5-7 percig forraljuk. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Üssük rá a tojásokat. Fedjük le, és 10-15 percig, vagy ameddig a tojások meg nem szilárdulnak, főzzük. A végén díszítsük petrezselyemmel.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 5502
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
oláhnékatona eszter2 3 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...