r
Nosalty Logó

Ínyenc olívás ciabatta melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Sylvia Gasztro Angyal
Ínyenc olívás ciabatta melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 1010 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 2020 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A szendvicshez

A krémhez

Összesen 248 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.4 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1582 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    997 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    184 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    496 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    986 micro
Összesen 1010 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    62.9 g

Zsír

  • Összesen
    148.1 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3164.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    383 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    549 mg
  • Nátrium
    1995 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    285.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    367 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    276 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    992 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1971 micro
Összesen 2020 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    35 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

A szendvicshez

A krémhez

Elkészítés

A szendvicshez

  1. Előmelegítjük a sütőt 220 fokra, és a gáztepsibe sütőpapírt teszünk.
  2. Az újhagymát szeletekre vágjuk, és egy kis tálban hozzákeverjük az erős pistát vagy csípős pirosaranyat (aki nem szereti a túl erőset).
  3. Félbevágjuk a ciabattákat, és megkenjük a csípős hagymával. Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk, majd 2-3 percre a forró sütőbe tesszük.
  4. A bacon szeleteket 1 ek olívaolajon kisütjük.
  5. Közben elkészítjük a krémet: a hozzávalókat (mascarpone, mustár, fokhagyma, fehérborecet, oregánó, bors) kikeverjük.
  6. Az előmelegített ciabattákra 4-4 szelet bacont terítünk, majd a félbevágott cibatta felső részét vastagon megkenjük a mascarponés krémmel.
  7. A bacon tetejét reszelt füstölt sajttal beborítjuk, és visszatesszük a sütőbe még néhány percig, amíg a sajt ráolvad.
  8. Tálalás előtt még meghintjük kakukkfűvel és chilivel.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1312
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ínyenc olívás ciabatta melegszendvics
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Vacsorára ajánlom, igaz nem főétel, de laktató és nagyon finom! 

Hozzávalók

A szendvicshez

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...