r
Nosalty Logó

Húsvéti brunch

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gombagasztro
Húsvéti brunch
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 854 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 3417 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1591 g
  • Cink
    165 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    133 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    346 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.8 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    212 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1633 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1598 micro
Összesen 854 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.4 g

Zsír

  • Összesen
    79 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6363.8 g
  • Cink
    661 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1071 mg
  • Vas
    531 mg
  • Magnézium
    459 mg
  • Foszfor
    2018 mg
  • Nátrium
    1386 mg
  • Réz
    28 mg
  • Mangán
    25 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    571.2 g
  • Cukor
    200 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2002.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    252 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    846 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    66 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    304 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1137 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    6532 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6390 micro
Összesen 3417 kcal
  • 5% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.1 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    194 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    190 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megmossuk, majd kevés olajon átforgatjuk, sózzuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, a gyömbérport, majd aranybarnára karamellizáljuk.
  2. Az újburgonyát sózzuk, megszórjuk rozmaringgal és sütőben megsütjük.
  3. A túrót összekeverjük az apróra vágott kaporral és sóval.
  4. A zöldségeket felszeleteljük.
  5. Ízlés és tetszés szerint egy tányérra halmozzuk az elkészített összetevőket és fonott kaláccsal tálaljuk, fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 198
  • Feltöltés dátuma: 2024. január 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsvéti brunch
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...