r
Nosalty Logó

Hamis pacalleves csirkemellből

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Hamis pacalleves csirkemellből
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 274 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1096 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    304 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    623 micro
  • β-karotin
    2065 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    783 micro
Összesen 274 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.3 g

Zsír

  • Összesen
    67.2 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    808 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2209.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    395 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    1171 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    577 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1216 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    773 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    672 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    2491 micro
  • β-karotin
    8259 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3132 micro
Összesen 1096 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    315 micro
  • β-karotin
    1045 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    397 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet 1 l sós vízben 2 gerezd fokhagymával, babérlevéllel és a lestyánnal, kb. 30 perc alatt megfőzzük.
  2. A megtisztított zöldségeket finomra reszeljük.
  3. Az olajon a zöldségeket a maradék áttört fokhagymával kb. 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Közben adogassunk hozzá egy kis vizet.
  4. A húst vékony csíkokra vágjuk.
  5. A levest a megpárolt zöldségekre szűrjük, hozzáadjuk a húst is. Felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük.
  6. A tojássárgákat elkeverjük a tejföllel és kevés forró levessel, végül a leveshez keverjük.
  7. Lestyánecettel ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 197
  • Össznézettség: 59249
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept eredete: az "Erdélyi konyha" egyik régebbi száma.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...