r
Nosalty Logó

Hamis gulyás ahogy csiganyuci készíti

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Hamis gulyás ahogy csiganyuci készíti
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

704
Kalória
38.8g
Fehérje
118.1g
Szénhidrátok
10.2g
Zsír
676.6g
Víz
15.4g
Koleszterin
26.2g
Rost
9.5g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 704 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 2111 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1651.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    447 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

Víz

  • Összesen
    676.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    415 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    613 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1650 micro
  • β-karotin
    3933 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 704 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4955.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    1341 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    916 mg
  • Foszfor
    1686 mg
  • Nátrium
    824 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    354.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    78 mg

Víz

  • Összesen
    2029.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1244 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1840 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11800 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 2111 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    76.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    186 micro
  • β-karotin
    442 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 78 kcal

Elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk, a zöldségeket felkockázzuk, a hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
  2. A hagymát, vislit és a petrezselyemzöldet olajon megpirítjuk, majd hozzátesszük a zöldségeket, és fűszerezzük. Ezután felöntjük vízzel.
  3. Miután a zöldségek és a virsli is megfőtt, hozzátesszük a babkonzervet a levével együtt és a tésztát.
  4. Ha a tésztánk is megfőtt, elkészült a levesünk. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 20 perc

Nem nagy ördöngősség elkészíteni. Nem kell órákat főzni. Viszont nagyon finom. Aki szereti a füstös, magyaros ízeket bátran álljon neki.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!