r
Nosalty Logó

Hal paradicsomszószban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Hal paradicsomszószban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 373 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 742 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    781.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    384 mg
  • Nátrium
    122 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    381 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    779 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7791 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 373 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    212 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    278 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    161 mg
  • Foszfor
    768 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    761.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    371 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    127 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    1558 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    15582 micro
  • Lut-zea
    687 micro
Összesen 742 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1710 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 81 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kétféle hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk, majd a forró olajban megdinszteljük, megszórjuk a cukorral, és további 1-2 percig dinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és további 1-2 percig dinszteljük. Felöntjük a paradicsommal. Sóval, borssal és az oregánóval ízesítjük. Felfőzzük, és közepes hőmérsékleten kb. 10 percig főzzük.
  3. A halat megmossuk, kb. 3 cm-es kockákra vágjuk, a haldarabokat enyhén sózzuk, borsozzuk.
  4. A mártáshoz adjuk a tejszínt. Sóval, borssal, cayenne borssal és esetleg még kevés cukorral ízesítjük.
  5. A haldarabokat a mártásra helyezzük, fedővel lefedjük, 4 percig főzzük, majd a haldarabokat megforgatjuk, és további 4 percig főzzük. Megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 9385
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon egyszerű, gyors és finom halétel. Tálaljuk rizzsel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...