r
Nosalty Logó

Gyümölcsös krémes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gyümölcsös krémes
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

piskóta

krém

összeállítás

Összesen 937 kcal
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

piskóta

krém

összeállítás

Összesen 5619 kcal
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

piskóta

krém

összeállítás

Összesen 173 kcal
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.7 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    372 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1255.5 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    169 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.5 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    353 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    450 micro
Összesen 937 kcal
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.2 g

Zsír

  • Összesen
    263.2 g
  • Telített zsírsav
    141 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    2230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7532.7 g
  • Cink
    1309 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    1351 mg
  • Vas
    1014 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    2313 mg
  • Nátrium
    1017 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    45 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    644.8 g
  • Cukor
    518 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1627.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2152 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    557 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    603 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    488 micro
  • Kolin:
    1525 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    382 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2699 micro
Összesen 5619 kcal
  • 6% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    233.5 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    19 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

piskóta

krém

összeállítás

Elkészítés

piskóta

  1. A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet és az olajat.
  2. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített, 180°C-os sütőbe rakjuk, és megsütjük.

krém

  1. A tojást, a cukrokat, a lisztet, tejet és a keményítőt csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Félretesszük hűlni, ha kész.
  2. Közben a túrót kikeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és a citromhéjjal.
  3. Ha a vaníliakrém langyosra hűlt, belekeverjük a vajat, és kikeverjük a túróval. Hűtőbe rakjuk, míg ki nem hűl.

összeállítás

  1. Ha a piskóta és a krém is kihűlt, a piskótát félbevágjuk, és rákenjük a krém felét. A krémre rárakjuk az eper felét jó sűrűn, és rákenjük a krém másik felét, a krémre rárakjuk a piskóta másik felét. A süti tetejét kirakjuk az eper másik felével.
  2. Ha kész legalább 2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, de akkor a legfinomabb, ha legalább egy éjszakán át pihen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1577
  • Feltöltés dátuma: 2017. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mi eperrel szoktuk csinálni, de most mangóval is kipróbáltuk. :)

Hozzávalók

piskóta

krém

összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...