Görögösen pácolt sült csirkecombok
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
38g görög joghurt39 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
1g oregánó1 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
4g citromlé1 kcal
-
2g citromhéj1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
250g csirke felsőcomb470 kcal
Összesen
550
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
75g görög joghurt77 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
1g oregánó3 kcal
-
3g petrezselyem1 kcal
-
8g citromlé2 kcal
-
3g citromhéj1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
500g csirke felsőcomb939 kcal
Összesen
1098
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
-
12.5g görög joghurt13 kcal
-
1.3g olívaolaj12 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
0.2g oregánó0 kcal
-
0.5g petrezselyem0 kcal
-
1.3g citromlé0 kcal
-
0.5g citromhéj0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
83.2g csirke felsőcomb156 kcal
Összesen
182
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.8 g
Zsír
-
Összesen 42.4 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 208 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 627.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 338 mg
-
Nátrium 174 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 148.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 98 mg
-
Retinol - A vitamin: 49 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 323 micro
Összesen
550
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 73.6 g
Zsír
-
Összesen 84.7 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 417 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1254.6 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 81 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 82 mg
-
Foszfor 676 mg
-
Nátrium 347 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 296.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 69 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 196 mg
-
Retinol - A vitamin: 98 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 647 micro
Összesen
1098
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.3 g
Zsír
-
Összesen 14.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 208.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 112 mg
-
Nátrium 58 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 49.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 108 micro
Összesen
182
kcal
Hozzávalók
-
75 g görög joghurt
-
1 ek olívaolaj
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 kk oregánó
-
1 ek petrezselyem
-
1 ek citromlé
-
0.5 citromból nyert citromhéj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
4 db csirke felsőcomb
Elkészítés
- A joghurtot simára kavarjuk az olajjal, az áttört fokhagymával, a citromhéjjal, citromlével. Majd hozzákavarjuk az oregánot és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
- A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd a páchoz adjuk, jól összekeverjük, és egy hűtőzacskóba csomagolva legalább kb. 30 percre hűtőben hagyjuk pácolódni.
- A húst egy tepsibe rakjuk, betoljuk a 190 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50-60 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 670
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 25431
- Feltöltés dátuma: 2015. július 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A húst grillen is készíthetjük. Tálalhatjuk párolt rizzsel, sült burgonyával és tzatzikivel.