Görögös káposztasaláta
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
163
Kalória
5g
Fehérje
14.6g
Szénhidrátok
10.3g
Zsír
192.7g
Víz
16.7g
Koleszterin
5.1g
Rost
7.5g
Cukor
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
163
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
652
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 597.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 172 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 119 mg
-
Nátrium 272 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
Víz
-
Összesen 192.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 403 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 125 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 80 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 1597 micro
-
β-karotin 3753 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 164 micro
Összesen
163
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.2 g
Zsír
-
Összesen 41.2 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2390.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 689 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 476 mg
-
Nátrium 1089 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 58.6 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 20 mg
Víz
-
Összesen 770.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1611 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 233 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 502 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 320 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 6387 micro
-
β-karotin 15012 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 656 micro
Összesen
652
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.9 g
Zsír
-
Összesen 3.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 222.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 64 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 44 mg
-
Nátrium 102 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 71.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 150 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 47 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 595 micro
-
β-karotin 1399 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 61 micro
Összesen
61
kcal
Elkészítés
- A káposztát vékonyra gyaluljuk. A sárgarépát meghámozzuk, mossuk, lereszeljük. Az egészet egy edénybe rakjuk.
- Az olajat elkeverjük az ecettel, citromlével, és mustárral. Sóval, borssal, oregánóval ízesítjük.
- A dresszinget a salátára öntjük, jól összekavarjuk. Majd rámorzsoljuk a fetát, és még egyszer összekavarjuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
A dresszinget ízesíthetjük kevés áttört fokhagymával is. A salátához adhatunk még vékony gyűrűkre vágott újhagymát is.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!