Franciasaláta kukoricával
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
666
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
2656
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 22.2 g
Zsír
-
Összesen 32.5 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1248.8 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 230 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 165 mg
-
Foszfor 528 mg
-
Nátrium 302 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 537.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1178 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 119 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 89 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 248 micro
-
Kolin: 137 mg
-
Retinol - A vitamin: 136 micro
-
α-karotin 3947 micro
-
β-karotin 10457 micro
-
β-crypt 163 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 7309 micro
Összesen
666
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 88.9 g
Zsír
-
Összesen 130.2 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 266 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4995 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 919 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 659 mg
-
Foszfor 2113 mg
-
Nátrium 1208 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 320 g
-
Cukor 136 mg
-
Élelmi rost 82 mg
VÍZ
-
Összesen 2151.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4712 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 474 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 355 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 35 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 992 micro
-
Kolin: 546 mg
-
Retinol - A vitamin: 545 micro
-
α-karotin 15789 micro
-
β-karotin 41829 micro
-
β-crypt 650 micro
-
Likopin 4 micro
-
Lut-zea 29238 micro
Összesen
2656
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 179.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 77.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 169 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 567 micro
-
β-karotin 1503 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1051 micro
Összesen
96
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Zöldségeket sós vízben megfőzzük.
- A tejfölt, majonézt, mustárt, citromlevet, cukrot összekeverjük, majd befűszerezzük.
- A kihűlt zöldségekkel összekeverjük. Majd a hűtőbe tesszük.
- Ízlés szerint díszítjük.
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 87
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 22
- Össznézettség: 21213
- Feltöltés dátuma: 2012. január 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Minden ételt egy kicsit fel lehet díszíteni, hogy ne legyen egyhangú. :)