r
Nosalty Logó

Fehérboros-tejszínes-kakukkfüves csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros-tejszínes-kakukkfüves csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 677 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2028 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 96 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1067.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    403 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 677 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.6 g

Zsír

  • Összesen
    143.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    487 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3203.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    498 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1210 mg
  • Nátrium
    1107 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1124.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    519 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    286 mg
  • Retinol - A vitamin:
    419 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    674 micro
  • β-crypt
    52 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    430 micro
Összesen 2028 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 96 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat beáztatjuk, megkaparjuk, megmossuk, sós vízben előfőzzük.
  2. A combokat serpenyőbe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, szórunk rá paprikát, locsolunk rá olívaolajat.
  3. Mindkét oldalon 5-5 percig sütjük. Ráöntjük a szárnyas alaplevet, 25 perc után megfordítjuk, rátesszük a közben felkarikázott gombát, aprított fokhagymát, s ráöntjük a tejszínt és a bort.
  4. A krumplikat serpenyőbe rakjuk, s olvasztott olívaolaj-vaj keverékén megsütjük. Félidőben szórunk rá rozmaringot a száraik nélkül.
  5. Elkészítjük a felszeletelt uborkákból a bazsalikomos fehérborecettel, olívaolajjal, sóval, borssal ízesített salátát. Kanalazunk rá tejfölt, s szórunk rá pirospaprikát.
  6. A végén a combokat bőrös felükkel lefelé - magasabb hőfokon - még 5 percig pirítjuk.
  7. Tálaláskor szedünk a tányérra egy combot, rakunk mellé krumplit.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 696
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Eredetileg gombaszószt akartam készíteni, de amikor emeltem a hőt, hogy a combok szép színt kapjanak, pillanatok alatt elforrt a szaft. Szósz ugyan nem lett, de a combok íze fantasztikus volt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...