r
Nosalty Logó

Fehér csokis tejszíntorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fehér csokis tejszíntorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 443 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 2653 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 207 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    984.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 443 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.8 g

Zsír

  • Összesen
    129.4 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1323 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5904.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    127 mg
  • Kálcium
    1799 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    2172 mg
  • Nátrium
    1702 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    301.1 g
  • Cukor
    187 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    406.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1041 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    284 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    928 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1022 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1507 micro
Összesen 2653 kcal
  • 7% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    462.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskóta hozzávalóiból hagyományos módon piskótát sütünk.
  2. A krémhez pudingot főzünk a pudingporból, tejből, vaníliás cukorból és cukorból. Amikor már forró, de még nem sűrű, beletördeljük a fehér csokit, és felolvasztjuk benne.
  3. A krémet hagyjuk kihűlni.
  4. A habtejszínt felverjük, és a felét hozzákeverjük a pudingos krémhez.
  5. A barackokat apró kis kockákra vágjuk, és amikor megkentük a piskótánkat, rászórjuk a krémre, és kicsit belelapítjuk. A többi krémmel az oldalát és a tetejét is megkenjük.
  6. A maradék habtejszínnel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6428
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami könnyű krémű tortát szerettem volna sütni nagypapám születésnapjára, és ezt eszeltem ki. Szerintem jó lett a végeredmény, a családnak nagyon ízlett. :)

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...