r
Nosalty Logó

Dominó Nikóka konyhájából

Nikóka
Dominó Nikóka konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

886
Kalória
10.1g
Fehérje
93.3g
Szénhidrátok
53.4g
Zsír
28g
Víz
93.6g
Koleszterin
4g
Rost
62.5g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 886 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 10635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 365 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    632.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    240 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.3 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    28 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    295 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 886 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.7 g

Zsír

  • Összesen
    640.5 g
  • Telített zsírsav
    180 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    269 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    156 g
  • Koleszterin
    1123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7592.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    1979 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    864 mg
  • Foszfor
    2883 mg
  • Nátrium
    1565 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1119.3 g
  • Cukor
    751 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

Víz

  • Összesen
    336.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3753 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    94 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    418 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    956 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3541 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2544 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1656 micro
Összesen 10635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    11.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 365 kcal

Elkészítés

Tésztához

  1. A tojásfehérjét 12 dkg cukorral habbá verjük.
  2. Közben a többi cukorral, a tejjel, az olajjal a tojássárgát kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos, kakaóporos lisztet, és jól elkeverjük.
  3. Végül belekeverjük a fehérjehabot.
  4. 2 lapot sütünk belőle.
  5. A krémhez a pudingot a cukorral a tejben felfőzzük, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a kihabosított margarint. Ezzel összetöltjük a lapokat úgy, hogy a tetejét is vékonyan megkenjük.
  6. 5-6 órára a hűtőbe tesszük.
  7. A sütit felszeleteljük, majd egyenként az olvasztott csokiba mártjuk. Ha megdermedt a csoki, a fehér csokit felolvasztjuk, zacskóba öntjük, és kipöttyözzük vele a sütiket.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35×40

Tavaly készítettem a kislányom szülinapjára, ezt vittük az oviba, mert dominó a jele.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Petrezselymes tojásfasírt

Valaki mesélt a tojásfasírtról, hogy gyerekkorában mennyire szerette, elmondása alapján próbáltam elkészíteni. A sok petrezselyemtől lesz igazán friss, amolyan nyárias, könnyed ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...