r
Nosalty Logó

Disznótoros savanyú káposztán sütve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Disznótoros savanyú káposztán sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 577 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4602 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2124.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    283 mg
  • Nátrium
    1666 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2078 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2077 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    377 micro
Összesen 577 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.5 g

Zsír

  • Összesen
    345.9 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    1094 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16994.4 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    307 mg
  • Kálcium
    565 mg
  • Vas
    52 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    2265 mg
  • Nátrium
    13328 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2158.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16626 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    297 mg
  • D vitamin:
    610 micro
  • K vitamin:
    146 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    427 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16616 micro
  • α-karotin
    50 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3019 micro
Összesen 4602 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    510 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    400 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    499 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    499 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposztát, ha kell, átmossuk, és jól kicsavarjuk belőle a levét.
  2. Majd egy tepsi (amit kizsíroztunk) aljára rakjuk a káposztát.
  3. A hurkát, kolbászt és a néhány szelet húst, amit előzőleg megsóztunk, borsoztunk és rátettük a fokhagymát, rárakjuk a káposzta tetejére.
  4. Betesszük a sütőbe 220 fokra. Nem kell lefóliázni, kb. 35-40 perc alatt pirosra sütjük.
  5. A hurka és a kolbász levétől a káposzta is finomra sül. A krumplit hámozzuk, darabokra vágva külön tepsiben sózzuk, olajozzuk, fűszerezzük, és a hurkával együtt pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 55
  • Össznézettség: 35693
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amikor összesülnek az ízek, isteni finom téli étel lesz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...