r
Nosalty Logó

Csokis kevert kuglóf vaníliás tejszínhabbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Virág76
Csokis kevert kuglóf vaníliás tejszínhabbal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A kuglófhoz

A bevonathoz

Mellé kínálunk

Összesen 731 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A kuglófhoz

A bevonathoz

Mellé kínálunk

Összesen 5851 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A kuglófhoz

A bevonathoz

Mellé kínálunk

Összesen 364 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    590.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.5 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 731 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    81.2 g

Zsír

  • Összesen
    321.5 g
  • Telített zsírsav
    190 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4725.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    924 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    625 mg
  • Foszfor
    2041 mg
  • Nátrium
    907 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    675.9 g
  • Cukor
    385 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    448.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2255 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    267 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    822 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2216 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    482 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1347 micro
Összesen 5851 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 364 kcal

Hozzávalók

A kuglófhoz

A bevonathoz

Mellé kínálunk

Elkészítés

A kuglófhoz

  1. A puha vajat kikeverjük a cukrokkal, sóval, rummal. Hozzáadjuk a tojásokat.
  2. A száraz hozzávalókat összekeverjük, és több részletben a krémbe dolgozzuk. Belekeverjük az aprított csokit.
  3. Kivajazzuk, és zsemlemorzsával beszórjuk a kuglófformát (vagy a kör alakú tortaformát vagy egy közepes tepsit), és szépen elsimítjuk benne a krémet.
  4. Előmelegítjük a sütőt, majd kb. 40-60 percig (leginkább tűpróbáig) sütjük.
  5. A még forró tésztát bevonjuk a lekvárral, majd ha megszáradt, a csokimázzal.
  6. A tejszínt 1 cs vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és a süteményszelet mellé adagoljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7718
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis kevert kuglóf vaníliás tejszínhabbal
Virág76 35 recept

Ez a sütemény volt, amit életemben először sütöttem. Most előkerestem, kicsit felturbóztam csokival + a tejszínhabbal. Nagyon ízlett mindenkinek.

Hozzávalók

A kuglófhoz

A bevonathoz

Mellé kínálunk

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...