r
Nosalty Logó

Csokis-Baileys-es kuglóf vaníliaszósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
KitchenBab
Csokis-Baileys-es kuglóf vaníliaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kuglóf

Vaníliaszósz

Összesen 1488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kuglóf

Vaníliaszósz

Összesen 5950 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír

Kuglóf

Vaníliaszósz

Összesen 348 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    88.4 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    307 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1219.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    574 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    158.6 g
  • Cukor
    96 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 1488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    353.6 g
  • Telített zsírsav
    254 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4879.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    857 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    625 mg
  • Foszfor
    2295 mg
  • Nátrium
    875 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    634.6 g
  • Cukor
    385 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    600.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1142 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    206 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    272 micro
  • Kolin:
    850 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1120 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    257 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1275 micro
Összesen 5950 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    286 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 348 kcal

Hozzávalók

Kuglóf

Vaníliaszósz

Elkészítés

Kuglóf

  1. A tojásokat szétválasztjuk, majd a tojássárgájával a vajat, cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük.
  2. Egy lábasban felmelegítjük a tejet, a kókuszzsírt és egy tábla étcsokoládét, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a Baileys-t és a vajas keveréket.
  3. A lisztet a sütőporral, sóval, szódabikarbónával elkeverjük, majd ehhez hozzáöntjük keverékünket.
  4. A tojásfehérjét szintén habbá verjük, és óvatosan hozzákeverjük a tésztához.
  5. A másik tábla csokoládét felkockázzuk, és beleszórjuk a tésztába.
  6. Én szilikon kuglófformát használtam, ezt nem szükséges kivajazni, ebben elsimítjuk szépen a masszát, majd előmelegített sütőben 170°C-on kb. 45-50 percig sütjük. (tűpróba)

Vaníliaszósz

  1. A hozzávalókat csomómentesre keverjük egy tálban, majd gőz felett folyamatosan kevergetve, sűrű krémmé főzzük.
  2. Ha elkészült, a kuglóf tetejére és közepébe csurgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 657
  • Feltöltés dátuma: 2018. március 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis-Baileys-es kuglóf vaníliaszósszal
KitchenBab 1 recept

Bármilyen alkalomra megfelelő ez az isteni kuglóf :)

Hozzávalók

Kuglóf

Vaníliaszósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...