r
Nosalty Logó

Csirkegulyás a szabadban

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Csirkegulyás a szabadban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
bográcsos
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 450 kcal
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2249 kcal
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 33 kcal
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.7 g

Zsír

  • Összesen
    27.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    684.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1084.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    327 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    164 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    990 micro
  • β-karotin
    2985 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5422 micro
  • Lut-zea
    740 micro
Összesen 450 kcal
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    123.4 g

Zsír

  • Összesen
    136.2 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    633 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3424.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    485 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    378 mg
  • Foszfor
    1503 mg
  • Nátrium
    902 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    5421.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1633 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    390 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    818 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    346 micro
  • Kolin:
    383 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    14927 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    27112 micro
  • Lut-zea
    3700 micro
Összesen 2249 kcal
  • 2% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    82 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    410 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 33 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a tüzet. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát. Fűszerpaprikával megszórjuk, feleresztjük kevés vízzel. Rátesszük a kisebb darabokra levágott csirkehúst, legalább 20 percig pároljuk. Feleresztjük a paradicsomlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel meghintjük.
  2. Hozzáadjuk a karikára vagy félkarikára vágott zöldségeket. Félpuhára főzzük. Ekkor adjuk hozzá a tisztított, karikára vágott burgonyát, a tört fokhagymát és a többi fűszert, zeller, illetve petrezselyem levelét. Készre főzzük, közben kóstolgatva, szükséges-e még utána fűszerezni. Tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5199
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 09.

Ajánló

Finom, puha, rozsos kenyérrel kínáljuk!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Végre itt a jó idő, indulhat a kerti parti!! Na, és ha van lehetőség finomakat főzőcskélni, az még jobban feldobja az ember hangulatát. A pattogó parázs hangja, a gulyás illata a levegőben, csicsergő madarak hangja....... kell ennél több??!!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...