r
Nosalty Logó

Csirke zöldségesen Angie konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Angie-30
Csirke zöldségesen Angie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 409 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1639 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 71 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1016.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    497 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    388 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    547 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1933 micro
  • β-karotin
    5128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1214 micro
Összesen 409 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.9 g

Zsír

  • Összesen
    60.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4067 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    661 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    1988 mg
  • Nátrium
    824 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.7 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1552.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2190 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    684 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    412 micro
  • Kolin:
    572 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    7730 micro
  • β-karotin
    20511 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    4858 micro
Összesen 1639 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    338 micro
  • β-karotin
    897 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 71 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kicsontozzuk a húsokat, majd csíkokra (darabokra) vágjuk.
  2. A hagymát apróra vágjuk és olajon megfuttatjuk, majd rátesszük a húst, néhány percig kevergetjük, majd ráöntünk kevés vizet.
  3. A zellert és a répákat csíkokra vágjuk, majd a ceruzababbal a húshoz keverjük, sózzuk, borsozzuk, és kb 60 percet főzzük.
  4. A joghurthoz hozzákeverjük a lisztet, és lassan az ételbe keverjük, pár percet forraljuk, majd apróra vágott zöldségzöldjét keverünk bele.
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6090
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy újságban találtam a receptet, finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...