Citromos joghurtban pácolt csirkecomb
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Klaudia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
75g joghurt46 kcal
-
10g citromlé2 kcal
-
250g burgonya144 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2g rozmaring2 kcal
-
38g csemegekukorica32 kcal
Összesen
579
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
300g joghurt183 kcal
-
40g citromlé9 kcal
-
1000g burgonya578 kcal
-
12g fokhagyma16 kcal
-
32g napraforgó olaj283 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7g rozmaring9 kcal
-
150g csemegekukorica129 kcal
Összesen
2320
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
39.4g csirkecomb44 kcal
-
11.8g joghurt7 kcal
-
1.6g citromlé0 kcal
-
39.4g burgonya23 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
1.3g napraforgó olaj11 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.3g rozmaring0 kcal
-
5.9g csemegekukorica5 kcal
Összesen
91
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.2 g
Zsír
-
Összesen 32 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 131 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 844.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 137 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 419 mg
-
Nátrium 162 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 342.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 98 mg
-
Retinol - A vitamin: 57 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 379 micro
Összesen
579
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 116.9 g
Zsír
-
Összesen 128 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 523 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3376.4 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 106 mg
-
Kálcium 547 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 374 mg
-
Foszfor 1676 mg
-
Nátrium 646 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 181.9 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 1370.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 250 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 181 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 36 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 233 micro
-
Kolin: 392 mg
-
Retinol - A vitamin: 227 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 94 micro
-
β-crypt 174 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1514 micro
Összesen
2320
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.6 g
Zsír
-
Összesen 5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 132.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 66 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 60 micro
Összesen
91
kcal
Hozzávalók
-
4 db csirkecomb
-
1 kg burgonya
-
4 gerezd fokhagyma
-
4 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkecombokat megtisztítjuk és ráöntjük a citromlével összekevert joghurtot. Legalább fél napot hagyjuk a pácban.
- Tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a pácból kiemelt, megsózott-borsozott húst.
- Köré rakjuk a leszűrt kukoricát, fokhagymát és a meghámozott, cikkekre vágott krumplit.
- A friss rozmaringot kicsit megtépkedve rárakjuk vagy a szárítottat egyenletesen rászorjuk a húsra és a krumplira is.
- Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 30 perc után levesszük a fóliát, és ropogósra, készre sütjük.
- Ha a fóliát levettük, kicsit érdemes átmozgatni a krumplit a kukoricával.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 80 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 1110
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 47158
- Feltöltés dátuma: 2012. február 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Klaudia
16 recept
Praktika újságban találtam.