r
Nosalty Logó

Citromkrémes-gyümölcsös brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Citromkrémes-gyümölcsös brownie
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 557 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 224 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    472.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    52 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 557 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.9 g

Zsír

  • Összesen
    115.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    368 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2833.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    907 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    405 mg
  • Foszfor
    887 mg
  • Nátrium
    513 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    524.7 g
  • Cukor
    260 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    217 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    323 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    312 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    663 micro
Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A csokit apró darabokra vágjuk, majd a tészta többi összetevőjével összedolgozzuk kézi habverővel. Beleöntjük a masszát egy 20x25-ös kikent tepsibe, majd 180 fokon 25 percig sütjük.
  2. Elkészítjük a pudingporból, tejből és a cukorból a pudingot, majd ízesítjük citromlével, vaníliacukorral, majd az apró darabokra vágott mandarint hozzáadjuk a krémhez.
  3. A megsült, lehűlt tésztát megkenjük baracklekvárral, majd ráöntjük a citromos krémet.
  4. 3-4 óráig a hűtőben pihentetjük. Díszíthetjük mandarin darabokkal. Jó étvágyat!(:
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x25
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2743
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A brownie egy végtelenségig variálható süti, de nekem és a családomnak eddig ez a kedvencünk.:) Sok sikert hozzá!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...