r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti Sabah konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Bolognai spagetti Sabah konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1159 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4631 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 276 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1802.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    734 mg
  • Nátrium
    442 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    188 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    394 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    1252 micro
  • β-karotin
    3417 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14382 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 1159 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.5 g

Zsír

  • Összesen
    223.7 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7208.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    433 mg
  • Kálcium
    1507 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    2935 mg
  • Nátrium
    1769 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    440.1 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    752.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1574 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1261 micro
  • Kolin:
    467 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    5009 micro
  • β-karotin
    13667 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    57529 micro
  • Lut-zea
    460 micro
Összesen 4631 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    299 micro
  • β-karotin
    817 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3439 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 276 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy korty olajon elkezdjük a pirítani. Hozzáadjuk a hagymát, és ha üveges, akkor az apróra vágott sárgarépát is hozzáadjuk.
  2. Miután a sárgarépa is megpuhult, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint megszórjuk friss kakukkfűvel.
  3. A fokhagymát összezúzva hozzáadjuk.
  4. Ha a hús kifehéredett, akkor ráöntjük a sűrített paradicsomot, és jól összefőzzük az öntetet.
  5. A tésztát úgy főzzük meg, hogy a közepe roppanós maradjon.
  6. Tálalásnál a tetejére parmezán sajtot reszelünk.
  • Receptkönyvben: 170
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 36641
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc ételünk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...