r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti muffin sütőben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Bolognai spagetti muffin sütőben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 993 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3970 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.6 g

Zsír

  • Összesen
    50.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3146.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    669 mg
  • Nátrium
    1884 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    206.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    257 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    10421 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 993 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.3 g

Zsír

  • Összesen
    201.6 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    561 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12586.8 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    384 mg
  • Kálcium
    1527 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    416 mg
  • Foszfor
    2677 mg
  • Nátrium
    7535 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    327 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    826.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    721 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    132 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1027 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    651 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    836 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    41685 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 3970 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    787.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2607 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát, pici sóval lobogó vízbe tesszük, és főzzük amíg kész nem lesz (a csomagoláson feltüntetett leírás alapján), majd egy tésztaszűrő segítségével szűrjük le a vizet.
  2. A hagymát és fokhagymát aprítsuk fel. Az olajat egy lábosban hevítsük fel, és dinszteljük rajta a hagymát. Mindezek után a húst fehéredésig sütjük. Adjuk hozzá a fűszereket, és a fokhagymát, valamint a szószt. Mikor összeérnek az ízek, adjuk hozzá a pizzafűszert, és főzzük még néhány percig.
  3. A muffin sütőt kiolajozzuk. A tésztát a szósszal összekeverjük, és villa segítségével felgöngyölítünk annyit, hogy beleférjen a muffin formába. A tetejére sajtot szórunk, és magas hőfokon sütjük, amíg a sajt meg nem pirul rajta.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2077
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a bolognait, de nem találtam túl esztétikusnak, hogy vendégeimet le tudjam nyűgözni vele, de így ebben a formában hatásosabb megjelenést tudok adni ennek a klasszikus, ízletes ételnek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...