r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti 8.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Bolognai spagetti 8.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 937 kcal
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3744 kcal
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1284.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    623 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    317 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    1182 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    37312 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 937 kcal
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    212.3 g

Zsír

  • Összesen
    97.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5136.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    443 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    598 mg
  • Foszfor
    2492 mg
  • Nátrium
    1109 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    512.3 g
  • Cukor
    107 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    871 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    423 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    120 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1270 micro
  • Kolin:
    630 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    145 micro
  • β-karotin
    4726 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    149248 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 3744 kcal
  • 13% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    265 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8382 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 210 kcal

Elkészítés

  1. A darált húst lepirítjuk kevés olajon.
  2. Közben megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a felaprított fokhagymát.
  3. Rárakjuk a fűszereket, a barna cukrot, felöntjük a paradicsompürével, és belekeverjük a pirosaranyat.
  4. Amíg a szósz fő, addig felforraljuk a vizet a spagettinek.
  5. A szószba belerakjuk a lecsöpögtetett darált húst (így biztos nem lesz zsíros az ételünk), és összefőzzük, amíg a tészta elkészül.
  6. Reszelt füstölt sajtot szórunk rá tálaláskor.
  • Receptkönyvben: 177
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 24189
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A család ezzel a jelzőkkel titulálta: "Isteni az illata és az íze is !"

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...