r
Nosalty Logó

Barackos-túros papucs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Klarixa
Barackos-túros papucs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 989 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.3 g
  • Cink
    326 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    252 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    368 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.9 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    199 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 989 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.3 g

Zsír

  • Összesen
    134.4 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    651 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5685.2 g
  • Cink
    1303 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    596 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    1472 mg
  • Nátrium
    988 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    559.6 g
  • Cukor
    340 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    902.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    534 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    796 micro
  • β-crypt
    326 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 3950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.7 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a pudingport, mazsolát, cukrot 2 tojássárgáját és a 4 tojás felvert fehérjéjét, és jól elkeverjük.
  2. A tésztát kinyújtjuk, és 20x20 centis négyzetekre vágjuk.
  3. A túrókrémet elosztjuk a négyzetek közepén. Két szemben levő sarokba egy-egy negyed barackot rakunk, aztán a két másik sarkot középen egymásra hajtjuk, jól összenyomjuk.
  4. A süteményeket óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, a tetejüket tojássárgájával megkenjük, mogyoróval megszórjuk, és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig (barnulásig) sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38x40x3
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5077
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos-túros papucs
Klarixa 22 recept

Ami túros, az nálunk jöhet.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...