r
Nosalty Logó

Barackos-tejbegrízes sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Erzsi
Barackos-tejbegrízes sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 859 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 5153 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Töltelék

Összesen 218 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.6 g

Zsír

  • Összesen
    37.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1336.8 g
  • Cink
    218 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    168 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    262 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 859 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    177.9 g

Zsír

  • Összesen
    223.8 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    864 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8020.9 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    1636 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    1157 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    44 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    587 g
  • Cukor
    178 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    866.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1574 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1490 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    879 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    711 micro
Összesen 5153 kcal
  • 10% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.4 g
  • Cink
    55 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    43 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    26 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Elkészítés

Tészta

  1. A tésztának valókat összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen nyújtható legyen. Vajazott, lisztezett tepsibe helyezzük.
  2. A grízt megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A tésztára először rámorzsoljuk a túrót, majd a szeletelt barackokat is rátesszük, és a barack tetejére a már kihűlt tejbegrízt.
  4. Mehet a sütőbe, és kb. 45 percig sütjük.
  5. A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, és mielőtt teljesen kész a süti, előtte 5 percig szárítjuk a habot rajta, hogy színt kapjon, ezt már alacsony hőfokon.
  6. Gáztepsiben készült ez az adag.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x36
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 15329
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 15.

Ajánló

Aki szeret próbálkozni érdekesnek tűnő sütikkel, és persze szereti a hozzávalókat is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hallottam róla és elkészítettem, érdekesnek tűnt. Finom lett :)

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...