r
Nosalty Logó

Barackos-mascarponés torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-mascarponés torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A csokihoz

Összesen 699 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A csokihoz

Összesen 4186 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A lapokhoz

A krémhez

A csokihoz

Összesen 269 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    48.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    693.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    232 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 699 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    72 g

Zsír

  • Összesen
    293.6 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    864 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4158.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    957 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    1757 mg
  • Nátrium
    913 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    324.8 g
  • Cukor
    204 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    614.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1515 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    185 micro
  • K vitamin:
    116 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    645 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1392 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    1390 micro
  • β-crypt
    207 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1124 micro
Összesen 4186 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

A lapokhoz

A krémhez

A csokihoz

Elkészítés

A lapokhoz

  1. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a tojásokat hozzáadjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd ezt is hozzáadjuk. 3 db 20 cm átmérőjű, kerek lapot készítünk belőle, természetesen külön-külön sütőpapírra, majd egyenként kisütjük őket, 180°C-os sütőben. Hagyjuk kihűlni a lapokat.
  2. A mascarponét kikeverjük a porcukorral és a joghurttal. Hozzáadjuk a citromhéjat, alaposan elkeverjük, majd a citrom levét is beleöntjük.
  3. A kihűlt lapokat a krémmel megtöltjük úgy, hogy a tetejére is jusson.
  4. A barackokat felszeleteljük, és díszítjük vele a tetejét.
  5. A tejszínt felmelegítjük, de vigyázzunk, hogy ne forraljuk. Beletesszük a csokoládébevonót, felolvasztjuk, majd a puha margarint és a kakaóport is hozzáadjuk. Hagyjuk kicsit hűlni, majd rácsorgatjuk a torta szélére.
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8758
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindenféle mascarponés süteményt nagyon szeretek! Olyan finomak, és most erre a barackosra esett a választás, érdemes megkóstolni, nagyon finom!

Hozzávalók

A lapokhoz

A krémhez

A csokihoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...