r
Nosalty Logó

Barackos diós pudingos sütemény

0,0

0 ÉRTÉKELÉS3 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Angelocska
Barackos diós pudingos sütemény
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

967
Kalória
26.6g
Fehérje
83.5g
Szénhidrátok
60.4g
Zsír
211.8g
Víz
504.7g
Koleszterin
6.2g
Rost
51.9g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4829 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 179 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26.6 g

Zsír

  • Összesen
    60.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1394.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.5 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    211.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    375 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    388 mg
  • Retinol - A vitamin:
    317 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    617 micro
  • β-crypt
    157 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    132.9 g

Zsír

  • Összesen
    302.2 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    2523 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6971.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1963 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    510 mg
  • Foszfor
    2710 mg
  • Nátrium
    1537 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417.4 g
  • Cukor
    259 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

Víz

  • Összesen
    1059.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1874 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    492 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    614 micro
  • Kolin:
    1939 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1587 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    3085 micro
  • β-crypt
    784 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3139 micro
Összesen 4829 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 179 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből habot verünk, majd lassan hozzáadagoljuk a porcukrot tovább verve.
  2. Ezután egyesével a sárgáját is hozzákeverjük a géppel. A diót, sütőporral és csipet sóval elkevert lisztet ezután fakanállal óvatosan beleforgatjuk.
  3. A tepsibe öntjük, 30 perc alatt megsütjük.
  4. A pudingport a liszttel, cukorral, tojássárgájával kevés tejben elkeverjük. Ezután a többi, felforralt tejhez adjuk, és pudingot főzünk. Levesszük a lángról, és elkeverjük a margarinnal, belekeverjük az apró darabokra vágott őszibarackokat.
  5. A kihűlt tésztát kettévágjuk, megkenjük a kihűlt krém 3/4 részével. Ráhelyezzük a másik tésztalapot, és megkenjük a többi krémmel. Megszórjuk a dióval, meghintjük kakaóporral.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 220 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

A lapokat megtölthetjük bármilyen finom krémmel.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Zserbószelet cukormentesen

Ha szeretnénk egy cukormentes alternatívát a zserbóra, amit ráadásul sütni sem kell és még vegán is, akkor itt egy szuper recept! Nem kell izgulni, ízben mennyei lesz.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!