r
Nosalty Logó

Barackos diós pudingos sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angelocska
Barackos diós pudingos sütemény
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4829 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 179 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26.6 g

Zsír

  • Összesen
    60.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1394.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.5 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    375 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    388 mg
  • Retinol - A vitamin:
    317 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    617 micro
  • β-crypt
    157 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    132.9 g

Zsír

  • Összesen
    302.2 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    118 g
  • Koleszterin
    2523 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6971.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1963 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    510 mg
  • Foszfor
    2710 mg
  • Nátrium
    1537 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417.4 g
  • Cukor
    259 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1059.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1874 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    492 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    614 micro
  • Kolin:
    1939 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1587 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    3085 micro
  • β-crypt
    784 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3139 micro
Összesen 4829 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből habot verünk, majd lassan hozzáadagoljuk a porcukrot tovább verve.
  2. Ezután egyesével a sárgáját is hozzákeverjük a géppel. A diót, sütőporral és csipet sóval elkevert lisztet ezután fakanállal óvatosan beleforgatjuk.
  3. A tepsibe öntjük, 30 perc alatt megsütjük.
  4. A pudingport a liszttel, cukorral, tojássárgájával kevés tejben elkeverjük. Ezután a többi, felforralt tejhez adjuk, és pudingot főzünk. Levesszük a lángról, és elkeverjük a margarinnal, belekeverjük az apró darabokra vágott őszibarackokat.
  5. A kihűlt tésztát kettévágjuk, megkenjük a kihűlt krém 3/4 részével. Ráhelyezzük a másik tésztalapot, és megkenjük a többi krémmel. Megszórjuk a dióval, meghintjük kakaóporral.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 14278
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angelocska 23 recept

A lapokat megtölthetjük bármilyen finom krémmel.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...