Barackos diós pudingos sütemény
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angelocska
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
A tésztához
-
88g tojás111 kcal
-
15g porcukor58 kcal
-
40g dió262 kcal
-
4g finomliszt15 kcal
-
1g sütőpor1 kcal
-
0g só0 kcal
A krémhez
-
160g tej90 kcal
-
16g tojássárgája52 kcal
-
9g finomliszt33 kcal
-
34 kcal
-
4g cukor15 kcal
-
20g vaj143 kcal
-
170g őszibarack konzerv122 kcal
A tetejére
-
4g dió26 kcal
-
5 kcal
Összesen
967
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
A tésztához
-
440g tojás554 kcal
-
75g porcukor290 kcal
-
200g dió1308 kcal
-
20g finomliszt73 kcal
-
6g sütőpor3 kcal
-
0g só0 kcal
A krémhez
-
800g tej448 kcal
-
80g tojássárgája258 kcal
-
45g finomliszt164 kcal
-
171 kcal
-
20g cukor77 kcal
-
100g vaj717 kcal
-
850g őszibarack konzerv612 kcal
A tetejére
-
20g dió131 kcal
-
23 kcal
Összesen
4829
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
A tésztához
-
16.2g tojás20 kcal
-
2.8g porcukor11 kcal
-
7.4g dió48 kcal
-
0.7g finomliszt3 kcal
-
0.2g sütőpor0 kcal
-
0g só0 kcal
A krémhez
-
29.5g tej17 kcal
-
3g tojássárgája10 kcal
-
1.7g finomliszt6 kcal
-
1.7g tejszínízű pudingpor6 kcal
-
0.7g cukor3 kcal
-
3.7g vaj26 kcal
-
31.4g őszibarack konzerv23 kcal
A tetejére
-
0.7g dió5 kcal
-
0.4g cukrozatlan kakaópor1 kcal
Összesen
179
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 60.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 505 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1394.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 393 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 102 mg
-
Foszfor 542 mg
-
Nátrium 307 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 83.5 g
-
Cukor 52 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 211.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 375 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 98 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 123 micro
-
Kolin: 388 mg
-
Retinol - A vitamin: 317 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 617 micro
-
β-crypt 157 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 628 micro
Összesen
967
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 132.9 g
Zsír
-
Összesen 302.2 g
-
Telített zsírsav 93 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 68 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 118 g
-
Koleszterin 2523 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6971.4 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 201 mg
-
Kálcium 1963 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 510 mg
-
Foszfor 2710 mg
-
Nátrium 1537 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 417.4 g
-
Cukor 259 mg
-
Élelmi rost 31 mg
VÍZ
-
Összesen 1059.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1874 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 492 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 614 micro
-
Kolin: 1939 mg
-
Retinol - A vitamin: 1587 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 3085 micro
-
β-crypt 784 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3139 micro
Összesen
4829
kcal
- 7% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 4.9 g
Zsír
-
Összesen 11.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 93 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 257.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 100 mg
-
Nátrium 57 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.4 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 39.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 69 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 59 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 114 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 116 micro
Összesen
179
kcal
Hozzávalók
A tésztához
A krémhez
-
8 dl tej
-
4 db tojássárgája
-
3 evőkanál finomliszt
-
1 csomag tejszínízű pudingpor
-
85 dkg őszibarack konzerv
A tetejére
-
20 g dió
-
1 ek cukrozatlan kakaópor
Elkészítés
A tésztához
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből habot verünk, majd lassan hozzáadagoljuk a porcukrot tovább verve.
- Ezután egyesével a sárgáját is hozzákeverjük a géppel. A diót, sütőporral és csipet sóval elkevert lisztet ezután fakanállal óvatosan beleforgatjuk.
- A tepsibe öntjük, 30 perc alatt megsütjük.
- A pudingport a liszttel, cukorral, tojássárgájával kevés tejben elkeverjük. Ezután a többi, felforralt tejhez adjuk, és pudingot főzünk. Levesszük a lángról, és elkeverjük a margarinnal, belekeverjük az apró darabokra vágott őszibarackokat.
- A kihűlt tésztát kettévágjuk, megkenjük a kihűlt krém 3/4 részével. Ráhelyezzük a másik tésztalapot, és megkenjük a többi krémmel. Megszórjuk a dióval, meghintjük kakaóporral.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 84
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 14297
- Feltöltés dátuma: 2012. november 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Angelocska
23 recept
A lapokat megtölthetjük bármilyen finom krémmel.