Barack verrine sárgabarack zselével
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
A verrinhez
-
25g mascarpone101 kcal
-
25g habtejszín73 kcal
-
0g mandulaaroma0 kcal
-
19 kcal
-
35 kcal
-
36 kcal
-
11g lime3 kcal
-
1g rum3 kcal
A sárgabarack zseléhez
-
104 kcal
-
13g rum29 kcal
-
1g lapzselatin4 kcal
Összesen
407
kcal
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
A verrinhez
-
100g mascarpone404 kcal
-
100g habtejszín292 kcal
-
0g mandulaaroma0 kcal
-
20g vaníliás cukor77 kcal
-
139 kcal
-
200g őszibarack konzerv144 kcal
-
43g lime11 kcal
-
5g rum12 kcal
A sárgabarack zseléhez
-
150g sárgabaracklekvár417 kcal
-
50g rum116 kcal
-
4g lapzselatin14 kcal
Összesen
1626
kcal
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
A verrinhez
-
13.9g mascarpone56 kcal
-
13.9g habtejszín40 kcal
-
0g mandulaaroma0 kcal
-
2.8g vaníliás cukor11 kcal
-
6.9g sárgabaracklekvár19 kcal
-
27.7g őszibarack konzerv20 kcal
-
5.9g lime1 kcal
-
0.7g rum2 kcal
A sárgabarack zseléhez
-
20.8g sárgabaracklekvár58 kcal
-
6.9g rum16 kcal
-
0.6g lapzselatin2 kcal
Összesen
225
kcal
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 18.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 101.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.3 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 88.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 85 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 69 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 184 micro
-
β-crypt 43 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
407
kcal
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 14.7 g
Zsír
-
Összesen 72.5 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 111 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 407.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 127 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 132 mg
-
Nátrium 113 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 201.3 g
-
Cukor 150 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 353.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 342 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 274 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 737 micro
-
β-crypt 170 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
1626
kcal
- 3% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2 g
Zsír
-
Összesen 10 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 56.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 18 mg
-
Nátrium 16 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.9 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 49 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 102 micro
-
β-crypt 24 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
225
kcal
Hozzávalók
A verrinhez
-
10 dkg mascarpone
-
1 dl habtejszín
-
3 csepp mandulaaroma
-
2 csomag vaníliás cukor
-
5 dkg sárgabaracklekvár
-
20 dkg őszibarack konzerv
A sárgabarack zseléhez
-
15 dkg sárgabaracklekvár
-
0.5 dl rum
-
2 db lapzselatin
Elkészítés
A verrinhez
- Vízbe áztatjuk a zselatinlapokat.
- Az őszibarackot kockára vágjuk.
- A sárgabaracklekvárt felforraljuk a rummal, és a kinyomkodott zselatint feloldjuk benne.
- Habbá verjük a tejszínt, a mascarpone-ba forgatjuk, belekeverjük a mandulaaromát, a vaníliás cukrot, a lekvárt, a zöldcitrom levét és héját, és a végén hozzáadjuk az őszibarackot.
- A barackkrémet desszertes kelyhekbe vagy megfelelő poharakba, tálkákba adagoljuk, tetejét elsimítjuk, és leöntjük a zselatinos lekvárral.
- Hűtőszekrénybe tesszük kb. három órára.
- Receptkönyvben: 16
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 3022
- Feltöltés dátuma: 2011. március 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept