Bajor zöldfűszeres krumplisaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Szimran
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
205
kcal
- 1% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
824
kcal
- 1% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 9.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 658 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 99 mg
-
Nátrium 440 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.2 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 241.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 44 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 264 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 790 micro
-
β-crypt 30 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 983 micro
Összesen
205
kcal
- 1% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 14.4 g
Zsír
-
Összesen 38.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2632.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 267 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 192 mg
-
Foszfor 396 mg
-
Nátrium 1760 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 116.8 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 966.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 281 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 176 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1056 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 232 micro
-
Kolin: 87 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 43 micro
-
β-karotin 3161 micro
-
β-crypt 121 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3933 micro
Összesen
824
kcal
- 1% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 2.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 189.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 127 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 228 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 284 micro
Összesen
59
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A krumplit hajában, sós vízben, kb. 20 perc alatt megfőzzük. A kihűlt krumplikat meghámozzuk, majd félbevágjuk és felszeleteljük.
- Az újhagymát és a zöldfűszereket felaprítjuk. Az almát, ami lehetőleg savanykásabb fajta legyen, kisebb kockákra vágjuk. Az uborkát először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk.
- Az olívaolajból, ecetből, majonézből (legjobb, ha házi készítésű) ízlés szerinti sóval, borssal öntetet készítünk.
- Az eddigi hozzávalókkal összekeverjük, és szervírozás előtt minimum 1 órát állni hagyjuk az ízek összeérése miatt.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 76
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 13
- Össznézettség: 2962
- Feltöltés dátuma: 2019. február 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Szimran
144 recept
Eredeti bajor recept, amit kolbászok, húsok mellé ajánlok.